Serious Sam – The Last Hope

Instant izomláz ez a lövöldözés, de minden pillanatért megéri!

Egy, az eddigieknél jóval komolyabb grafikával rendelkező personal shooter játékról beszélünk, multiplayer opcióval. HTC Vive vagy Oculus Touch nélkül nem játszható!

Képzeld el, hogy állsz egy gyönyörű helyen valamelyik bolygón és egyszer csak lerohannak a különböző szörnyek, amiket persze ki kell iktatnod. Többféle fegyver, sok gyönyörű helyszín, rengeteg különböző teremtmény. Az instant izomláz nem vicc. Nagyon gyors, nagyon kemény és nagyon élvezetes játék!

Egyelőre a “Serious Sam VR – The Last Hope” játék early access verzióban van, tehát a játék grafikája, fizikája, menete kész 1-2 pályával és később kapunk hozzá plusz tartalmakat.
Jelenleg 2 bolygón tudunk harcolni az idegenek ellen: A Földön és egy sivatagos bolygón. Mindkét planétán 4 helyszín, azaz 4 pálya van, ahol özönlenek a lelövendők. Magyarul összesen 8 helyszín tartozik a játékhoz, a későbbiekben pedig várhatóan még 3 bolygó csatlakozik hasonlóan 4 helyszínnel.

Hozzá kell tenni, egyelőre ez a mostani 8 állás is bőven elég, ha az ember lövöldözne, hiszen Easy – Normal – Hard fokozaton is érdemes próbálkozni. Választható fegyvereink között szerepel: pisztoly, shotgun (2 féle), assault rifle, rocket launcher, tommy gun, minigun és egyéb cukiságok 🙂

Bemutató videó

Egyéb tudnivalók erről a VR játékról…

Vissza a játékokhoz
Bérelhető csomagok
Rendezvényi kitelepülés