Mi a Holoszobánál azon dolgozunk, hogy országszerte minél kényelmesebben, minél egyszerűbben elérhetővé tegyünk a Virtuális Valóság élményét és a különböző VR eszközöket, játékokat.

Ezzel a céllal hoztuk létre 2016-ban a Holoszobát, ami egy VR eszközök bérlésével és rendezvényi kitelepítésükkel foglalkozó vállalkozás. Magyarországon 2016-ban a Holoszoba volt az első ilyen kezdeményezés.

Mit kínálunk?

Mára az elérhető, kölcsönözhető eszközparkunk számos különböző VR szettből áll. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek biztosítsuk ezeket a VR szetteket, hogy ne egy játékteremben kelljen kipróbálniuk óradíjért, hanem hazavihessék korlátlan óraszámban játszani, méghozzá arányaiban sokkal olcsóbban. Amikor a Holoszobát alapítottuk, fontos tényező volt, hogy kauciómentessé tegyük az eszközbérlést. Ezt egy sokrétű bérleti szerződéssel tudtuk megoldani.

Miért érdemes minket választani?

Egy kicsit mindig igyekszünk többet nyújtani, mint egy szimpla kölcsönző. Rugalmasság az időtartamokban, rugalmasság a szállításban, rugalmasság a technikai megoldásokban.
Aki a Holoszobánál bérel VR eszközt, a kényelmet, az egyszerűséget, a korrektséget választja.

Rendezvényekre is?

Így van. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így a hétvégi magánbérlések mellett a legkisebb gyerekszülinaptól a nappaliban, egészen egy bevásárlóközpont 1 hetes megnyitójáig mindenhova tudunk biztosítani eszközt.

Kérdezz – felelek!

Ha kérdésed, észrevételed van, itt küldhetsz nekünk közvetlen email üzenetet és igyekszünk minél hamarabb válaszolni rá!

   Térkép – Átvétel/Leadás

  Holoszoba.hu logoVR & Gamer Tech kölcsönzés

   Kapcsolat

  Tel.: +36 30 828 63 31
  Email: info@holoszoba.hu

  Ingyenes csomagátvevő pont:
  2084 Pilisszentiván, Rét utca 52.