PSVR bérlés, hogy te is kipróbálhasd a VR és a Playstation közös gyerekét

Ne hagyd ki a PSVR nyújtotta élményt, bérelj egy Playstation VR-t PS4 konzollal!

A SONY 2016. őszén megjelent VR headsetje, a Playstation VR, vagy gyakrabban használt nevén a PSVR egy 120 Hz-es, 5.7 inches OLED kijelzős VR sisak, amely bármelyik Playstation 4 konzolhoz csatlakoztatva belépést enged a virtuális valóságba.

Bár maga a VR szemüveg tetszetős kinézetű, szemben az Rifttel vagy a Vive-val, csak 960*1080-as felbontást ad szemenként 100 fokos látószöggel.

A PSVR-ral járó kompromisszumok mellé számos előny is jár. Ha van Playstation 4-ünk, már csak a SONY VR headsetjét kell beszereznünk, hogy alámerülhessünk a VR világába. Még a gyengébb felbontás is jobb élményt nyújthat, mint amelyre a mobiltelefonos VR megoldások képesek. Több olyan nagy VR játék cím is elérhető a PSVR-hoz, amelyekkel azelőtt a PC-s VR platformokon volt csak lehetőségünk nyomulni.

A PSVR ezt nyújtja:

  • 5.7” OLED képernyő
  • 360 fokos látvány
  • Akár 120 képkocka per másodperc
  • 3D audio
  • Beépített mikrofon
  • PlayStation Camera precíziós követéssel
  • Játékvezérlés DUALSHOCK 4-gyel, PlayStation Move mozgásvezérlővel, PS VR célzásvezérlővel
  • 360 fokos média lejátszás

A legjobb játék címek PSVR-ra: VR Worlds; Resident Evil VII; Gran Tourismo; Star Wars Battlefront 1 – Rogue One Mission; Rigs

Bemutató videó

Próbáld ki, mit tud a PSVR!

Tőlünk kibérelheted a Playstation VR headsetet és PS4 PRO vagy Slim konzolt pár napra.

PS4 VR kipróbálása apropóján hozz össze egy gamer partyt a haverokkal!

Különleges szülinapot szeretnél a fiadnak? A PS4 konzol bérlés PSVR-ral együtt olyan jó bulit eredményezhet, amiről a környékbeli összes srác beszélni fog.

A PSVR bérléshez nincs más teendőd megadni, hogy mennyi időre kölcsönzöd és ha szeretnéd akár Budapesten és az ország bármely területén házhoz is visszük neked a headsetet és a PS4 Pro-t vagy Slimet. A PS4 VR szett csak a Playstation 4 konzollal együtt bérelhető.

A PSVR kipróbálás legteljesebb élményéhez a bérlés csomagban Playstation 4 (Slim vagy Pro) + PSVR headset + Mozgáskövető kamera + Motion kontrollerek járnak.

Playstation VR bérlés árainkat nézd meg itt.

Vissza a Blogoldalra
Bérelhető csomagok
Rendezvényi kitelepülés