Képtelenül valóságos a HTC Vive Pro vr headset nyújtotta képélmény!

A HTC nem tette magasra a lécet akkor, amikor megalkotta a Vive Pro-t. Maga vált azzá. Nem véletlen, hogy a termék a csúcskategóriát célozza meg, s találja: telibe.

Ezért a nem virtuális valóságért, azonban keményen megdolgozott a cég. A HTC Vive két éve debütált, de nem hozott túl nagy sikert, ráadásul a pénztárcákat is jócskán megterhelte.

A HTC legnagyobb riválisa a Sony Playstation VR, amiért egyszerűen felhasználók milliói rajonganak. Akár dönthetett volna úgy is a vállalat, hogy feladja a küzdelmet, hiszen a Sony alacsony áraival képtelen versenyezni. Ám ehelyett olyan innovatív szemléletet vezetett be, aminek hála a minőséget az egekig tornázta, s ez akár meggyőző is lehet a drágább bekerülés ellenére.

Mire képes a Vive Pro?

Az elődhöz képest a HTC Vive két oled kijelzővel büszkélkedik, vagyis összesen 2880×1600 pixeles képet garantál. Ez roppantul fontos információ, ugyanis a VR headsetek legnagyobb gyengéje per pillanat a képpont sűrűség, ami nem mondható ideálisnak, mivel túlságosan közel vannak a kijelzőhöz a szemek.

Tovább analizálva a tulajdonságait: a látószög 110 fok, míg a frissítési frekvencia 90 HZ. A Vive Pro integrált erősítővel ellátott fejhallgatóval, két mikrofonnal és két  kamerával kívánja közelebb hozni a virtuális valóságot.

Bemutató videó

A HTC VR lenyűgöző és kényelmes!

A headset kialakítására is nagy hangsúlyt fektet a cég, ugyanis nem kompromisszumképes elvárás a kényelmes viselet. A WiGig átvitelt, vagyis a vezeték nélküli képek továbbítását támogató adapter sem maradhat le a kütyüről, bár ez nyilván csak opcionális funkció, a legjobb minőséget még mindig a vezetékes kapcsolat garantálja.

A HTC Vive Pro nagyjából 270000 forintba kerül, s ehhez még hozzá jönnek a perifériák, vagyis a bázisállomás és a kontrollerek. Az eszköz olyan figyelemre méltó paraméterekkel rendelkezik, hogy az ára alapvetően nem számít csillagászati összegnek.

Ha most azt érzed, hogy legszívesebben kifutnál a világból: virtuálisan vagy valóságosan, akkor ne tedd! Nálunk ugyanis ezt a gamereknek és profi felhasználóknak szánt, hihetetlenül innovatív és minőségi készüléket az eredeti ár töredékéért kibérelheted! Súlyos áldozatok helyett a HTC VR-t akadálytalanul felfedezheted!

Vissza a Blogoldalra
Bérelhető csomagok
Rendezvényi kitelepülés