Ha gondolkozol rajta, hogy vásárolsz egy VR Headsetet, de még nem tudod melyiket, nálunk lehetőséged van az Oculus Rift, a Playstation VR mellett a HTC Vive kipróbálására is.

Béreld ki a HTC Vive-ot és rendezz egy gamer partyt a haverokkal vagy egy felejthetetlen születésnapi bulit a gyerekeidnek és a barátaiknak.

A HTC Vive 2016-ban jelent meg a VR headsetek piacán a HTC és Valve közös termékeként, az Oculus Rift nagy riválisaként. A Vive is egy olyan VR szemüveg, amely PC-t igényel a működéséhez.

2160×1200 képpont felbontású, 90 Hz-es képfrissítésű OLED kijelző-t foglal magába és speciális lencséket. A konkurenssel ellentétben nincs beépített fejhallgatója.

A HTC Vive elindult azon az úton, hogy lehetővé tegye a szabad mozgást a virtuális térben. Egy 5*5 méteres négyzeten belül tudunk mászkálni a terület sarkaiban elhelyezett érzékelőknek hála. Azzal, hogy már nem egy helyben ülve vagy állva kell a VR térben léteznünk, hanem játék közben sétálgathatunk a szobában, már lehetőség van rosszullét nélkül mászkálni egy VR játékban, ezzel kinyílik a világ a hosszabb ideig élvezetet nyújtó játékok fejlesztésének lehetősége felé.

A HTC Vive játékok impozáns címekkel képviseltetik magukat: The Brookhaven Experiment, Serious Sam VR: The Last Hope , VR Funhouse , Superhot VR.

A Vive VR gépigénye magas, komolyabb gamer PC-t igényel. Legalább az alábbi specifikációjú számítógépre van szükség a HTC Vive játékok és egyéb applikációk futtatááshoz:

  • Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480, vagy hasonló
  • Processzor: Intel® Core™ i5-4590 or AMD FX™ 8350, vagy hasonló
  • Memória: min. 4 GB RAM
  • Videó kimenet: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 vagy újabb
  • USB port:1x USB 2.0 vagy jobb
  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1 vagy újabb, Windows 10

Nem szeretnél VR szemüveget venni, de vannak olyan VR játékok, amiket szívesen végig játszanál, vagy egyszerűen csak szeretnéd megtapasztalni, mit tud a Vive VR? Béreld ki tőlünk egy hétvégére vagy akár hosszabb időre.

Ha nincs megfelelő géped otthon, a HTC Vive bérlés mellé kérd a gamer PC-nket is előre telepített játékokkal, hogy ezzel se legyen gondod.

A HTC Vive bérlés Budapesten és az egész országban könnyedén megoldható. A HTC VR szemüvegét és a szükséges eszközöket házhoz visszük és össze is állítjuk a rendszert, hogy neked már csak az élmény maradjon.

A HTC Vive bérlés csomagjainkért kattints ide.

Vigyázz, a HTC Vive kipróbálás függőséget okoz!

Vissza a Blogoldalra
Bérelhető csomagok
Rendezvényi kitelepülés