HTC Vive bérlés Budapesten és az egész országban

HTC Vive bérlés Budapesten és az egész országban

Ha gondolkozol rajta, hogy vásárolsz egy VR Headsetet, de még nem tudod melyiket, nálunk lehetőséged van az Oculus Rift, a Playstation VR mellett a HTC Vive kipróbálására is.

Béreld ki a HTC Vive-ot és rendezz egy gamer partyt a haverokkal vagy egy felejthetetlen születésnapi bulit a gyerekeidnek és a barátaiknak.

A HTC Vive 2016-ban jelent meg a VR headsetek piacán a HTC és Valve közös termékeként, az Oculus Rift nagy riválisaként. A Vive is egy olyan VR szemüveg, amely PC-t igényel a működéséhez.

2160×1200 képpont felbontású, 90 Hz-es képfrissítésű OLED kijelző-t foglal magába és speciális lencséket. A konkurenssel ellentétben nincs beépített fejhallgatója.

A HTC Vive elindult azon az úton, hogy lehetővé tegye a szabad mozgást a virtuális térben. Egy 5*5 méteres négyzeten belül tudunk mászkálni a terület sarkaiban elhelyezett érzékelőknek hála. Azzal, hogy már nem egy helyben ülve vagy állva kell a VR térben léteznünk, hanem játék közben sétálgathatunk a szobában, már lehetőség van rosszullét nélkül mászkálni egy VR játékban, ezzel kinyílik a világ a hosszabb ideig élvezetet nyújtó játékok fejlesztésének lehetősége felé.

A HTC Vive játékok impozáns címekkel képviseltetik magukat: The Brookhaven Experiment, Serious Sam VR: The Last Hope , VR Funhouse , Superhot VR.

A Vive VR gépigénye magas, komolyabb gamer PC-t igényel. Legalább az alábbi specifikációjú számítógépre van szükség a HTC Vive játékok és egyéb applikációk futtatááshoz:

  • Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480, vagy hasonló
  • Processzor: Intel® Core™ i5-4590 or AMD FX™ 8350, vagy hasonló
  • Memória: min. 4 GB RAM
  • Videó kimenet: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 vagy újabb
  • USB port:1x USB 2.0 vagy jobb
  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8.1 vagy újabb, Windows 10

Nem szeretnél VR szemüveget venni, de vannak olyan VR játékok, amiket szívesen végig játszanál, vagy egyszerűen csak szeretnéd megtapasztalni, mit tud a Vive VR? Béreld ki tőlünk egy hétvégére vagy akár hosszabb időre.

Ha nincs megfelelő géped otthon, a HTC Vive bérlés mellé kérd a gamer PC-nket is előre telepített játékokkal, hogy ezzel se legyen gondod.

A HTC Vive bérlés Budapesten és az egész országban könnyedén megoldható. A HTC VR szemüvegét és a szükséges eszközöket házhoz visszük és össze is állítjuk a rendszert, hogy neked már csak az élmény maradjon.

A HTC Vive bérlés csomagjainkért kattints ide.

Vigyázz, a HTC Vive kipróbálás függőséget okoz!

Vissza a Blogoldalra
Bérelhető csomagok
Rendezvényi kitelepülés