HoloDesk – VR bemutató pult a 21. században

Új, modern, interaktív megoldást keresel a terméked értékesítéséhez? Te is érzed, hogy a nyomtatott prospektusok, szórólapok és a weboldal már nem elég?

Mi megalkottuk neked a HoloDesket, ami új perspektívákat nyit az értékesítésben. A jelenlegi csúcs technikákat kihasználva a VR, vagyis a virtuális valóság és 360 fokos videók vagy képek segítségével egy olyan termékbemutatást teszünk neked lehetővé, amelynek köszönhetően az ügyfeled közvetlenül a terméked közepébe helyezheted, hogy bejárhassa, felfedezhesse azt úgy, mintha ott lenne. Mindezt végtelenül egyszerűen kezelhető megoldásokkal. És mindezt te irányíthatod, az ügyfélnek csak élveznie kell az előadást.

Mi az a HoloDesk?

A HoloDesk egy teljesen személyre szabható kinézetű pultból áll, amin két Oculus VR headsetet, egy tabletet és egy 70 cm átmérőjű tévét helyezünk el.

A tévén bármilyen reklámanyagot megjeleníthetsz, videót, képeket, információkat, amik teljesen függetlenek az Oculus VR headseteken megjelenő vizuális bemutatótól.

Az általad irányított tablet segítségével a két VR szemüvegen egyidejűleg ugyanazt a showt játszhatod le. Ennek köszönhetően akár két ügyfeled egyszerre részesülhet a bemutatódban.

A pultban tárolóhelyeket alakítottunk ki, ahol elhelyezheted a prospektusaidat, információs anyagaidat, hogy minden kéznél legyen, amikor szükséges.

Holoszoba - HoloDesk VR bemutató pultKinek ajánljuk a HoloDesket?

Amikor megalkottuk a HoloDesket, sok más között ingatlan közvetítőkre, múzeumi kiállítások rendezőire, utazási irodákra gondoltunk, akik a legjobban kihasználhatják a VR technológia nyújtotta interaktív bemutatót.

A HoloDesk bárkinek új, innovatív és nem utolsó sorban szórakoztató értékesítést támogató lehetőséget nyújt, akinek bejárható, a látványra nagy hangsúlyt fektető terméke, szolgáltatása van.

Hajókat, jachtokat értékesítesz? Milyen jó lenne, ha a megrendelőid nem csak néhány fénykép, kétdimenziós videó és a specifikációk alapján választhatnának, nem? Ha a még nem is létező hajót virtuálisan bejárhatnák kívülről és belülről egyaránt a saját perspektívájukból megtekintve. Mennyivel meggyőzőbb lehetnél, lenyűgözve az ügyfeled, akár azonnali vásárlási döntésre sarkallva.

Múzeumi vagy más kiállításokat rendezel? Sokat küzdesz azzal, hogyan keltsd fel és tartsd fenn a látogatóid érdeklődését? A vitrinekbe zárt relikviák, a leírásokkal teli falak ma már keveseket vonzanak, de ha elérhetővé, szinte kézzelfoghatóvá teszed a számára, segítesz, hogy beleképzelje magát abba a világba, amit bemutatsz, interakciókba vezeted, mennyivel nagyobb élményt tudsz nyújtani, mennyivel emlékezetesebb lesz számára, mind az, amit látott.

Ingatlanokat árulsz? Képzeld el a helyzetet, hogy budapesti irodádba érkezik egy ügyfél, akit vidéki ingatlanok érdekelnek. Általában hogy zajlik? Összegyűjtöd számára a megfelelő ingatlanokat, időpontokat egyeztetsz, majd az ügyfél rengeteg időt tölthet azzal, hogy utazik és jobb-rosszabb eladó ingatlanokat jár be. A HoloDesk segítségével azonnal a kiválasztott ingatlanokba repítheted az ügyfeled anélkül, hogy elhagynátok az irodát, ahol szinte úgy nézheti meg az épület helyiségeit, mintha tényleg ott lenne, sőt szinte ott is érezheti magát, mindent megvizsgálva. Ahhoz, hogy az egyik helyiségből átmenjen a másikba, elég csak odanavigálni a videót és máris átrepítheted a konyhából a hálószobába. Mindezt 4K-ban, 360 fokos videóval. Nem hangzik jól? 

Utazási irodád van és szeretnéd a csodálatosabbnál csodálatosabb úti céljaidat, szállodai ajánlataidat úgy mutatni meg az utasaidnak, hogy máris az adott helyen érezhessék magukat és előre felfedezhessék, átélhessék a hely nyújtotta élményéket, az óceán zúgását, a lengedező pálmaleveleket, az egzotikus madarak csicsergését, vagy épp a lábai alatt ropogó hó és a mindent beborító fehérség elképesztő hangulatát? A HoloDesket neked találtuk ki! Csak az utas fejére helyezed a VR headsetet, elindítod a 360 fokos, 4K-s videót és hagyod, hogy elmerüljön a csodákban. Nem sok mindenről kell ezután már győzködnöd! Vége az újabb és újabb ajánlatkérések végeláthatatlan sorának!

Folytathatnánk még a végtelen sort, mi mindenre lehet a HoloDesket felhasználni, kiknek tud még segíteni az értékesítésben és hogyan. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Szeretnél még többet megtudni a HoloDeskről? Lépj velünk kapcsolatba!

Tovább a HoloDesk weboldalára

Bemutató videó

HAMAROSAN

Vissza a Blogoldalra
Bérelhető csomagok
Rendezvényi kitelepülés